DOLAR
32,5411
EURO
34,8759
ALTIN
2.430,43
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Dems Construction’dan Yeni Proje: EDEN GARDEN

Dems Construction’dan Yeni Proje: EDEN GARDEN
09.09.2023 02:36
15
A+
A-

Mağusa ve İskele bölgelerinde inşa etmiş olduğu konut projeleriyle Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe dikkat çeken Dems Construction’dan İskele’ye yeni proje Eden Garden.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üye Dems Construction ustalaşmış ekibi ve Süleyman Can’ın sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ile başarı göstermiş projeler üretmeye devam ediyor.

Venedik’in gondollarını Şimal Kıbrıs’a taşımış olduğu Venice projesi ile çitayı daha da yükselten Dems Construction ilgi çeken projelere imza atıyor.

Süleyman Can direktörlüğünde sektörde süratli bir gelişme grafiği yakalayan Dems Construction’ın merakla beklenen yeni projesi Eden Garden.

Dems Construction imzası taşıyan Eden Garden’ın adresi İskele.

140 konutluk görkemli mimariye haiz Eden Garden lansman fiyatlarıyla satışa açıldı.

Değişik konseptler ve mimariye haiz projeler üreten Dems Construction, İskele bölgesine kıymet katan projeleri hayata geçiriyor.

Uzman ekibi ve sektördeki tecrübesi ile her geçen gün daha da büyüyen Dems Construction’ın Eden Garden projesi ile ilgili detaylar yakında Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: eden garden, Dems Construction, iskeleEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.