DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

MenkulPort, CNR Emlak Fuarı’nda Şimal Kıbrıs’ı Temsil Etti

MenkulPort, CNR Emlak Fuarı’nda Şimal Kıbrıs’ı Temsil Etti
13.09.2023 07:36
4
A+
A-

MenkulPort, 17-21 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı fuarında Şimal Kıbrıs’ı temsil etti.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ın yatırım uzmanı MenkulPort, 17-21 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen CNR Emlak Fuarı’na katıldı.
MenkulPort, CNR Emlak Fuarı kapsamında 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı fuarında Şimal Kıbrıs’ı temsil etti.
MenkulPort, Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul fuarında yatırımcılara Şimal Kıbrıs’ı tanıttı, markalı konut projelerini söyledi.
Yatırımcılara hususi en kazançları fırsatların sunulmuş olduğu fuarda, MenkulPort ustalaşmış alıcılarla bir araya geldi.
Şimal Kıbrıs’ta doğru zamanda, kazançlı yatırımın uzman adresi olan Menkulport Yatırım Ajansı, kuvvetli kontakt ağı, yatırımcı grupları, çözüm ortakları ve sunmuş olduğu fırsatlarla senelerdir KKTC’de yatırım yapanların tercihi olarak yoluna devam ediyor.
Bir tek bireysel gayrimenkul alımları değil, bununla beraber kurumsal anlamda bankacılık, eğitim ve gezim yatırımlarında da büyük oranı var.
Türkiye, Şimal Kıbrıs ve İngiltere ofisleri ile hizmet veren Menkulport Yatırım Ajansı, 9 ayrı ülkeden etken yatırımcılar ile çalışıyor.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: menkulport, emlak fuarı, şimal kıbrısEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.