DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İkiz Apartmanlar Projesinde Son Dört Daire

İkiz Apartmanlar Projesinde Son Dört Daire
19.09.2023 11:25
4
A+
A-

Kaynarca İnşaat’ın imzasıyla, Girne Lapta’da inşası tamamlanan ve teslime hazır İkiz Apartmanlar’da son 4 daire alıcısını bekliyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Ev sahibi olmak isteyen oldukça, fakat yeni projelerin teslim süresini beklemek, birçok şahıs için zorlayıcı bir süreç. Hem ev taksiti, hem de kira ödemek pek mümkün değil bu ekonomik tabloda.

İşte bu çıkmaza girenler için, dikkat çeken bir önerimiz var. İkiz Apartmanlar projesi teslime ve taşınmaya hazır…

Girne Lapta’da sakin bir bölgeye inşa edilen proje, Girne dağlarının eşi olmayan havasını bir yanına, Akdeniz’in maviliğini ise bir yanına alarak Kıbrıs’ın atmosferini tek bir yerde hissettiriyor.

Senelerdir inşaat sektöründe başarılarını kanıtlamış olan Kaynarca İnşaat, sizlere sakinliği ve tabiatın güzelliğini yaşayacağınız bu mütevazı ve kullanışlı İkiz Apartmanlar projesini sunuyor.

Bir balkona çıktığınızda Akdeniz’i, öteki balkona çıktığınızda ise Girne dağlarını izleyebileceksiniz. Birçok projede balkon terimini artık bulamazken, bu dairelerde hangi balkona çıkacağınızın kavgasını yapacaksınız.

İkiz Apartmanlar 3 kattan oluşuyor. Her katta 2 daire, toplamda ise 6 daire her bir apartmanda bulunuyor. Ek olarak apartmana ilişik bahçe ve otoparkın oluşu da büyük avantaj. 

Projenin lokasyonu da ulaşıma kolay. Çevre yoluna yakın oluşu, sizlere Girne’nin her yerine kısa sürede seyahat etme imkanı sağlıyor.

Teslime ve taşınmaya hazır İkiz Apartmanlar projesinde kalan son 4 daire uygun fiyatıyla, mutlu ve güzel yaşayacağınız bir eve haiz olmanız için mükemmel fırsat olabilir. Dairelerin başlangıç fiyatı £60.000’den başlıyor.

Detaylar için şirket ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: İkiz Apartmanlar, Kaynarca İnşaatEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.